Decathlon Dikke Banden Race

Schrijf je nu in voor de dikke banden races 2018!

Zou jij je op 19 augustus 2018 ook een keer als een echte wielrenner of wielrenster aan een wedstrijd mee willen doen in Etten-Leur? Wil jij je een keer een prof als Bauke Mollema of Marianne Vos voelen? Dan is dit je kans! Elk jaar op dezelfde dag dat de beroepsrenners en de dames hun wedstrijd rijden is er ook een wedstrijd voor kinderen op hetzelfde parcours. Een wedstrijd waar jij ook aan mee kunt doen!

gratis deelname

Je doet dat op je eigen gewone fiets. Een racefiets mag niet. Die heeft geen dikke banden en we willen iedereen een beetje dezelfde kans geven. Je mag ook nog geen echte wielrenner zijn (een renner met een licentie bij de KNWU). Je moet verplicht een helm op. Als je zelf geen helm hebt kun je die lenen van ons. Het parcours waar je op rijdt is helemaal verkeersvrij en beveiligd. Deelname is gratis!

We rijden in 3 groepen of categorie├źn:

categorie 1 meisjes en jongens geboren in 2010, 2011, 2012 en 2013
categorie 2 meisjes en jongens geboren in 2008 en 2009
categorie 3 meisjes en jongens geboren in 2006 en 2007

inschrijven en rugnummers afhalen

Zondag 19 augustus kun je je rugnummer afhalen en je helm (als je die zelf niet hebt krijg je er gratis een te leen) bij de tent op het parkeerterrein bij het Oderkerkpark. De start is op de Anna van Berchemlaan!

Zeker zijn van een startnummer? Schrijf je nu al in via deze website!