Helaas Tom Dumoulin is geveld door ziekte en zal niet aanwezig zijn tijdens de Las Montage Holland Profwielerronde van Etten-Leur.
Maar dankzij “de vrienden van de Profwielerronde: Luyten Adviesgroep, NOMI Co-Packing, Vissers Adviesgroep, Hotek Hospitality en Visser Bestratingen” is de “vlam van Ham” Jasper Philipsen benadert en de winnaar van de etappe op de Champs-Élysées tijdens de Ronde van Frankrijk gaat zeker wél komen naar Etten-Leur. Dit was Jasper zijn tweede etappeoverwinning tijdens de afgelopen ronde van Frankrijk. Zo heeft Etten-Leur winnaars van zeven etappes van de ronde van Frankrijk in Etten-Leur rondrijden. Jasper is erop gebrand en zal zijn snelle benen zeker tonen, vooral in de puntenkoers want daar zijn ze te verdienen. Zo komt ook een andere oud-wereldkampioen en oud winnaar in Etten-Leur. Marco van den Beemt van TechnoGroup heeft Chantal van de Broek-Blaak bereid gevonden ondanks haar drukke agenda.
Chantal is blij met de support van Marco: “Etten-Leur, oh als het enigszins kan, dan wil ik daar graag bij zijn.” En dus zo gaat geschiede, Chantal van den Broek-Blaak gaat de strijd aan met Annemiek, Lorena, Ellen en de rest mede dankzij de vrienden van de Profwielerronde.

Foto Jasper Philipsen : Guido de Meyer

Foto Chantal Blaak : Petra Huysmans