Ja hoor het is gelukt: de gele trui van Jonas Vingegaard komt, naast de gele trui van Annemiek van Vleuten, naar Etten-Leur op 14 augustus.

Maar jeetje wat een geduld en wat een werk hebben we er samen met directeur Peter Kop van Las Montage Holland en ‘de vrienden van de Profwielerronde: NOMI Co-Packing en TechnoSelect’, voor moeten verzetten om de gele man naar Etten-Leur te halen. Maar het is gelukt, Jonas Vingegaard zal aanwezig zijn 14 augustus in Etten-Leur. Peter Kop zal Jonas persoonlijk met een privévlucht ophalen in Denemarken en veilig laten landen op Nederlandse bodem. Jonas Vingegaard zal zijn gele trui laten zien in Etten-Leur en dat zal het enige na-tour criterium zijn in Nederland én België. Daar zijn wij als organisatie, hoofdsponsor Las Montage Holland en ‘de vrienden van de Profwielerronde’ ontzettend trots op en superblij mee! Peter Kop van Las Montage Holland, Twan Robbeson en Carolien Edam van Reisbureau Goed Geregeld waren al een paar weken druk in de weer met bellen en regelen samen met onze organisatie. Dan is het toch echt dé kers op de taart als het weer lukt om de gele trui naar Etten-Leur te halen. Groen, bollen én vooral geel is te zien op 14 augustus in Etten-Leur! Jonas van harte welkom en doe je best! 

Foto : Guido de Meyer