Marco van den Beemt van TechnoGroup is al sinds dag één vaste partner van onze organisatie voor de Las Montage Holland Profwielerronde Etten-Leur. Hij heeft echt alle mogelijkheden bekeken en bewandeld, mét resultaat. Marco van Techno Group heeft Annemiek van Vleuten, winnares van de Tour de France Femmes 2022, zover gekregen dat zij in haar gele trui naar Etten-Leur komt om de dameswedstrijd nog meer kleur te geven. Wat die dame uit haar benen en ranke lijf heeft geschud de afgelopen Tour de France, dat was echt niet mis. “Deze karaktervolle dame die gaat voor het ultieme en die moet gewoon in Etten-Leur te bewonderen zijn en dan doe ik daar mijn stinkende best voor”, aldus Marco. Er was nog zo’n kanjer die supersnel twee etappes won afgelopen Tour de France voor de dames: Lorena Wiebes. Lorena, ook een kanjer die Marco van den Beemt er graag bij wilde 14 augustusin Etten-Leur. Annemiek van Vleuten en Lorena Wiebes zullen warm onthaald worden tijdens de Las Montage Holland Profwielerronde op 14 augustus.  Dat allemaal mede dankzij het voortreffelijke voorbereidende werk van de TechnoGroup onder bezielende leiding van Marco van den Beemt.

Foto : Guido de Meyer