Fay Mensink wordt misschien wel de nieuwe Marianne Vos.

Fay vertelde dat een aantal van haar vriendjes en vriendinnetjes hebben ingeschreven voor de dikke bandenrace van 14 augustus bij de Las Montage Profwielerronde van Etten-Leur. Daarom heeft Fay aan haar pappa en mamma gevraagd of ze ook mee mocht doen en hoera ze hebben Fay ingeschreven en nu kan ze ook meedoen. Heel gemakkelijk ingeschreven via de website : www.profwielerrondeetten-leur.nl en dan naar Dikke bandenrace.
Helemaal gratis dolgelukkig vertelde Fay: “ik krijg zo ie zo een medaille en shirt met rugnummer wat ik mag houden”. En als Fay bij de eerste 3 eindigt komt ze op het podium en krijgt ze een beker en een gele, groene of bolletjestrui die ze ook mag houden. Fay hoopt dat er nog veel meer jongens en meisjes zich inschrijven zodat het lekker druk en gezellig wordt met de dikke bandenrace, want meedoen is al heel leuk !