Ellen van Dijk, werelduurrecordhouder en Europees kampioen op de weg staat op 14 augustus aan de start. Arian Tak van Happy Dog is al jaren een echte fan van Ellen en heeft haar persoonlijk naar Etten-Leur gehaald. Ellen van Dijk werd in 2008 voor het eerst wereldkampioene op de baan. Vijf jaar later pakte ze wereldtitel in het tijdrijden. In 2014 won ze de Ronde van Vlaanderen. In 2021 werd ze wederom wereldkampioen in het tijdrijden.
Ook toptalent Shirin van Anroij staat aan de start. Jan Vermunt van gelijknamig Partyservice Jan Vermunt, volgt al vele jaren de dameswielerwedstrijden en mede door zijn inbreng komt Shirin van Anroij naar Etten-Leur.
Shirin won dit jaar zilver bij de wegrit elite vrouwen Nederlands kampioenschap en werd nationaal kampioen op de tijdrit in de belofte j.l. juni in Emmen. Ook werd ze Europees kampioen op de weg bij de beloften. Een kanjer dus.

Update : Helaas heeft Shirin van Anroij zich afgemeld.

Foto : Guido de Meyer