Mede dankzij de inzet van Hans Jaspers van Uitzendorganisatie GOODMORNING, zal Wout van Aert zijn groene trui komen tonen op 14 augustus in hartje Etten-Leur. We gaan ervan uit dat de meest strijdlustigste en onuitputtelijke renner van de Tour de France gespaard blijft van pech en in Parijs in het groen gehuldigd gaat worden. Ons criterium in Etten-Leur is het enige criterium dat Wout in Nederland rijdt, hier zijn we dan ook bijzonder trots op en vereerd mee.
Wat heeft die man al niet in de aanval gezeten, hard gereden en het een en ander af laten zien de voorbije dagen in de Tour de France. “Deze magnifieke sportman, daar worden we blij van en die hoort thuis bij ons in Etten-Leur”, dat zijn de woorden van Hans Jaspers van Uitzendorganisatie GOODMORNING.
Wat Wout al gewonnen heeft in zijn nog jonge carrière? Te veel om op te noemen maar vooral zijn aanvalsdrift, het nooit opgeven en zijn eerlijke analyse na de wedstrijd, dat is wat Wout van Aert zo siert en daar genieten we van. Groot kampioen Wout heeft zijn zinnen gezet op de tijdrit van ons wieleromnium, want daar is het verschil te maken zegt hij. Nu al, ondanks dat de Tour de France nog volop draait heeft hij al de tijdrit op 14 augustus rood omcirkeld, daar gaan we allen van genieten.

Kom allen 14 augustus naar Etten-Leur en bewonder deze sympathieke ‘groene’ sportman. Niemand minder dan Wout van Aert is gratis te zien in Etten-Leur op 14 augustus. Goed kijken want hij rijdt hard voorbij!

Foto : Guido De Meyer