Koen Bouwman de man met de blauwe trui, als bergkoning van de afgelopen Giro d’Italia komt 14 augustus naar de Las Montage Holland Profwielerronde in Etten-Leur. AGB Bouw uit Stolwijk heeft extra inspanning geleverd om de blonde krullenbol, ook wel de ijsvogel uit Ulft genaamd, naar Etten-Leur te halen. De goedlachse Koen won eveneens ook in 2020 het bergklassement in de ronde van Tsjechië. In Etten-Leur wordt hij herenigd met zijn afscheidnemende ploegmaat en buddy Tom Dumoulin.
Etten-Leur is bekend terrein voor Bouwman want hij heeft in 2017 al aan de start gestaan op de Anna van Berchemlaan en is dus een graag geziene gast.
Mede dankzij AGB Bouw uit Stolwijk zijn we zeer vereerd dat ook deze kanjer in Etten-Leur gratis getoond wordt aan eenieder die de koers wil komen bekijken in hartje Etten-Leur. Met de ijsvogel uit Ulft krijgt het rennersveld steeds meer vorm wat uiteindelijk zal leiden tot een uitstekend rennersveld.

Archieffoto (2017): Ad v.d. Wijngaart