Las Montage Holland zal de komende drie jaar als hoofdsponsor optreden van de Profwielerronde van Etten-Leur welke op zondag 9 augustus zal worden verreden.

De TechnoGroup zal wel als een belangrijke sponsor voor de organisatie behouden blijven, maar dus niet meer als naamgever en zal als hoofdsponsor terugtreden.
Las Montage Holland is zeker geen onbekende voor de Profwielerronde en al jaren een zeer betrouwbare en belangrijke sponsor. “We zijn zeer ingenomen, dat Las Montage Holland onder leiding van Peter Kop het hoofdsponsorschap voor de komende drie jaar zal overnemen.
Daarmee kunnen we de komende jaren voortbouwen op wat we de afgelopen jaren met behulp van al onze sponsors en de TechnoGroup in het bijzonder hebben opgebouwd. We zijn de TechnoGroup dan ook bijzonder dankbaar dat ze ons de afgelopen jaren hebben ondersteund en daarmee, zei het niet meer als hoofdsponsor en als naamgever, ook dit jaar niet zullen stoppen.

Na het grote succes van de afgelopen jaren zal aan de opzet van de Profwielerronde, welke zal plaatsvinden op zondag 9 augustus wederom niet erg veel gewijzigd worden.

“We kunnen uiteraard nog niet zeggen welke grote renners acte de préséance zullen geven op 9 augustus, we gaan uiteraard weer voor de grote kanonnen.  We zitten met onze datum na de wegwedstrijd van de Olympische Spelen en het zou natuurlijk geweldig zijn als we erin zouden slagen de Olympische kampioen in Etten-Leur te mogen verwelkomen”, aldus voorzitter Ronnie Buiks.

     

Ook zal in vergelijking met de twee voorgaande edities het parcours niet aangepast worden, dat betekent ook dat de VIP tent op dezelfde plaats als het vorige jaar op de Anna van Berghemlaan/Oderkerkpark zal worden geplaatst. We gokken daarbij wederom op 1300 gasten en de catering zal weer worden verzorgd door Partyservice Jan Vermunt, die ook het amusement op de Markt zal verzorgen. We gaan bij Start/Finish ook weer met een tribune werken zoals we dat vorig jaar samen met supermarktketen Jumbo hebben gedaan.

Vermeldenswaard is verder nog dat de Servais Knaven Classic, een tocht voor toerrijders, welke op zondag 3 mei mede onder auspiciën van het bestuur van de Profronde zal worden georganiseerd tevens aandacht zal besteden aan 75 jaar bevrijding van Etten-Leur. Voor alle te verrijden afstanden, door mooie natuurgebieden, kan men zich al opgeven via de website www.servaisknavenclassic.nl .
De start en finish is, zoals al enkele jaren het geval is, bij HV Internos aan het Trivium in Etten-Leur.

Foto’s : Ad van den Wijngaart