Een nieuwsfeit(je): vanaf deze 13e editie van de Profwielerronde sturen we uw VIP-kaarten voortaan digitaal.

In het voorjaar van 2019 heeft het bestuur besloten om te stoppen met het sturen van papieren VIP-kaarten. In het huidige digitale tijdperk is het handiger, efficiënter en moderner om dit digitaal, dus via de mail te doen. Daarbij maken we gebruik van de website van CM.com. Tot op heden hebben we ongeveer 800 kaarten per mail verstuurd. In uw mailbox ontvangt u dan een mail van “CM Tickets <gastenlijst@cmtickets.com” waarbij u in de pdf-bijlage uw vip-kaarten/tickets zult vinden.

Op deze pdf staat ook het programma van die dag.

Vervolgens kunt u 2 dingen doen:

  1. Het pdf uitprinten en meenemen naar het evenement waar u na scanning van de barcode een polsbandje van ons ontvangt en u toegang heeft tot onze VIP-ruimtes.
  2. Uw smartphone meenemen naar het evenement waar u na opening van de mail en pdf, en na scannen van de barcode, een polsbandje van ons ontvangt en u dus toegang heeft tot onze VIP-ruimtes.
  3. Een foto maken van de PDF met duidelijk zichtbaar de te scannen barcode.

Daarnaast werken wij dit jaar ook voor het eerst met digitale kaarten voor de tribune. De werkwijze is identiek aan die van de VIP-kaarten.

Voor de goede orde laten wij u weten dat het geen zin heeft om een eenmaal gescande barcode/ticket nogmaals aan te bieden want het systeem herkent of deze barcode al gescand is. In dat geval kan er helaas geen polsbandje uitgereikt worden en heeft u dus geen toegang tot onze VIP-ruimtes (of tribune).

Wij horen graag van u hoe we voor volgend jaar deze service nog verder kunnen verbeteren en dus nodigen wij u van harte uit om dit kenbaar te maken aan onze penningmeester via 06-34699411, tomvaane@hotmail.com of ter plekke op de dag zelf.

Mvg, Tom Vaane