Wij van de Stichting Wielertopsport Etten-Leur SWEL zijn al weer maanden bezig met een van de grootste manifestaties van Etten-Leur “De profronde van Etten-Leur” op zondag 18 augustus a.s. Vorig jaar zijn we een compleet nieuwe weg ingeslagen met: Een nieuw parcours dwars door het winkelcentrum; Een nieuw VIP-dorp in het Oderkerkpark en “Het Wielerplein”. Binnen het bestuur ben ik verantwoordelijk voor het wielerplein en over een klein gedeelte daarvan wil ik het vandaag met u hebben. Binnenkort komen we met een verhaal over de vele nieuwe spectaculaire standhouders en de geweldige aankleding van dit plein. Wij verwachten vanzelfsprekend weer, dat u in grote getalen naar de profronde komt en een bezoek aan het wielerplein mag dan niet ontbreken.

Midden op dit plein, dat wordt georganiseerd op het parkeerterrein van theater “De Nieuwe Nobelaer” komt het “Intowood terras”.  Hier zult u lekker even kunnen ontspannen en iets eten of drinken bij onze huiscateraar “Vermunt partyservice”, die hier een bar en een frietwagen op zullen stellen.  Het centrale punt van dit terras wordt de muziektent. In deze tent geven wij muziek en ander talent de kans een keer op te treden voor een groot publiek. Kun je leuk zingen, goochelen of kunt u een instrument bespelen meld je aan, dan reserveren wij een plaatsje voor je. Iedereen is van harte welkom van jong tot oud.
We hebben de jongens van “Meezun2en” bereid gevonden een professionele geluidsinstallatie neer te zetten. Zij helpen jullie helpen met het aansluiten van je instrument en de microfoons. Bij dit gedeelte van het “Wielerplein” heb ik een geweldige hulp gekregen van Anja Taks. Zij heeft zich bereid verklaard voor ons de contacten te leggen en de optredens te coördineren. Elke songwriter, zanger, zangeres, instrumentalist enz. mag zich bij haar aanmelden. Anja Taks heeft zelf een geweldig leuk dames koortje, die uiteraard ook een aantal optredens zullen verzorgen. Het e-mailadres van Anja is trekdropendezuurtjes@gmail.com. Ook mogen jullie andere optredens verzorgen, bijvoorbeeld als: stand-upcomedian, als goochelaar of acrobaat. Meld jullie jong of oud, man of vrouw, meisje of jongen bij Anja Taks en zij stelt in samenwerking met mij een programma op. Pak je Kans.

Namens het bestuur van de SWEL Daniel van den Hooven