De Profronde Etten-Leur draait al sinds jaar en dag op vrijwilligers die zich inzetten voor, tijdens en na de profronde. Wij zoeken op diverse vlakken extra handen waardoor het weer een groot succes gaat worden!

Signaleurs
Door o.a de groei van het parcours is het voor ons weer een grotere uitdaging geworden om alle oversteekplaatsen en bochten te bemannen en tevens de bochten te voorzien van signaleurs. Daarom zouden we graag weer een beroep willen doen op onze vaste vrijwilligers, maar ook nieuwe mensen zijn meer dan welkom

Op- en afbouwploeg
Voor de werkgroep op de zaterdag-zondag-maandag zoeken wij ook nog mensen die kunnen helpen bij het op en afbouwen van het evenement. Bij het opgeven graag aangegeven welke dag/dagen je beschikbaar bent.

Voor alle functies geldt vanaf 16 jaar.

Natuurlijk verzorgen we jullie die dag of dagen goed en is er onze speciale vrijwilligers avond ergens medio september.

Houd je van je handen uit de mouwen steken en wil je een leuke dag beleven mail dan naar: vrijwilligers@profwielerrondeetten-leur.nl

Wij zien jullie reactie graag spoedig tegemoet!

want ZONDER VRIJWILLIGERS GEEN PROFRONDE