De TechnoGroup in 2019 wederom hoofdsponsor van de Profwielerronde van Etten-Leur !

Op zondag 18 augustus 2019 zal de 13e editie van de Profwielerronde van Etten-Leur plaatsvinden.

Na het grote succes van de afgelopen editie op zondag 19 augustus waarbij de top 5 van de Tour de France aan de start kwam is het bestuur van de Profwielerronde van Etten-Leur al weer voorzichtig begonnen met de voorbereidingen van de volgende editie in 2019. Ondanks het grote succes en de vele lof-uitingen welke de organisatie mocht ontvangen heeft men ook kritisch gekeken naar mogelijke verbeterpunten. Naast de talloze positieve reacties zijn ook verbeterpunten ontvangen van sponsors, toeschouwers, de gemeente en natuurlijk ook van de bestuursleden zelf. De komende maanden gaat het bestuur zich over deze aangereikte punten buigen, zodat het succes van 2018 in 2019 minimaal herhaald zal kunnen worden.