Zondag 19 augustus a.s. kunt u allemaal genieten van de totaal nieuwe opzet van de profwielerronde van Etten-Leur. Eén van die nieuwe onderdelen “Het Wielerplein” gelegen op het parkeerterrein van theater de “Nieuwe Nobelaer” moet u gewoon even bezoeken. Het begon allemaal met een los idee en naarmate de tijd vorderde kreeg het steeds meer handen en voeten. Naast alle stands is nu ook het middenterrein gereed. Het terras zal worden ingericht door de firma Intowood en zal dan ook de toepasselijke naam “Intowoodterras” dragen. Vermunt Party Service de huiscateraar van de wielerronde zal gaan zorgen voor een natje en een droogje. We hebben een contract met Kwaremont bier “Het bier voor kopmannen”, dat zal worden getapt in een oude retro Caravan. Op het middenterrein verder nog een springkussen en een frietwagen.

Als laatste hebben we nu een kleine partytent toegevoegd, waar zangtalent uit Etten-Leur diverse optredens zal verzorgen. Kortgeleden hebben we een oproep gedaan via Facebook en daar hebben we heel leuke reacties op ontvangen. We zijn er erg blij mee, dat het geluid verzorgd zal worden door DJ-Rick, die heeft aangeboden om dit geheel belangeloos  te doen. We hebben het volgende schema gemaakt:

DJ- Rick verzorgd de muziek en ook tussen de artiesten door  van 11.00 tot 18.00 uur

Het 1ste blok van de zangeressen Carola, Kirsten en Laura   van 12.30 tot 13.15 uur.

Het 1ste blok van de dames van Trekdrop en de Zuurtjes      van 13.30 tot 14.00 uur.

Een optreden van Jan Jacbier                                                      van 14.15 tot 14.45 uur.

Het 2de blok van de zangeressen Carola, Kirsten en Laura    van 15.15 tot 16.00 uur.

Het 2de blok van de dames van Trekdrop en de Zuurtjes       van 16.30 tot 17.00 uur.

Laura Prins en Kirsten Jochems, 19 en 18 jaar oud zullen optreden als duo. Kirsten is 2de jaars studente klarinet op het conservatorium te Tilburg. Kirsten zal Laura begeleiden op piano en basgitaar. Laura heeft al vier jaar zangles van zangpedagoge en concertzangeres Cécile Creusen en zingt ook bij het jongerenkoor Princenhage. Op 19 augustus zullen zij een gevarieerd programma brengen met onder meer popnummers van Marco Borsato,

Ed Sheeran en Adele en verder jazzklassiekers als Feeling Good, Fever en vele nadere.

Carola Wijtmans is 22 jaar en heeft ook 12 jaar les gehad van Cécile Creusen. Vanwege haar studie Psychologie is ze gestopt met les nemen.  In haar tienerjaren heeft ze in vele bandjes gezongen. Maart jl. heeft ze mogen zingen in de show van Karin Bloemen tijdens haar optreden in theater “De Nieuwe Nobelaer”. Zij gaat een mix zingen van verschillende stijlen en daarin ongetwijfeld een lied van haar favoriet Anouk

Jan Pacbier is 53 jaar en is al 40 jaar actief bezig in de muziekwereld. Hij is 20 jaar muzikant geweest in een band en speelde ook nog in een feestorkest. Hij speelt de accordeon, de saxofoon en de gitaar. Dit jaar is hij solo gegaan als zanger en heeft zelfs al zijn eerste cd opgenomen met de titel “Niemand Anders”. Binnenkort komt zijn tweede cd uit met Nederlandstalige nummers. Hij zal op zondag de 19de diverse nummers voor u zingen, waaronder uiteraard “niemand anders”.

Verder zal de zanggroep “Trekdrop en de Zuurtjes” nog een tweetal optredens verzorgen. Deze energieke zangroep bestaat momenteel uit 4 dames. Zij hebben een breed repertoire en laten dit op een leuke, gezellig, cabareteske manier zien en horen. Ze zingen zondag o.a. een zeemansmedley, stijfselkissie, ach vaderlief en Als de zon schijnt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij verwachten u allemaal op zondag 19 augustus voor mooie wedstrijden en u bent van harte welkom op het wielerplein voor een drankje, een frietje en een gezellig optreden van bovenstaande artiesten