Geluidsinstallatie gezocht voor “Het Wielerplein”

De profronde van Etten-Leur is dit jaar weer grootser dan vorige jaren met heel veel nieuwe onderdelen.  Eén nieuw onderdeel, waarvoor heel veel interesse is, is het “Wielerplein”. Op korte termijn gaan we jullie nog veel meer mededelen over dit plein, maar nu willen we het beperken tot het middenterrein. Het wielerplein komt op het grote parkeerterrein van theater de “Nieuwe Nobelaer” en in het midden daarvan komt het “Intowood terras”. Intowood een van de sponsoren van de profronde van Etten-Leur gaat dit terras aankleden. “Jan Vermunt Partyservice” de huiscateraar van de profronde gaat er een retro-caravan met Kwaremontbier plaatsen en tevens een frietwagen. Ook komt er een oude wieler-ploegleiderswagen te staan, waar vanuit een heerlijk bakkie koffie zal worden geserveerd.

Op dit terras willen wij talent van jong tot oud de kans geven een optreden te verzorgen. Drie zangeressen en een zanger hebben zich al spontaan aangemeld: Carola Wijtmans; Kirsten Jochems; Laura Prins en Jan Pacbier. We zijn nog op zoek naar meer talent en jullie kunnen je nog altijd aanmelden bij de verantwoordelijke, vanuit het bestuur voor dit “Wielerplein”, Daniel van den Hooven. (danielvdhooven@outlook.com of mobiel 0683454748). Waar we nu het meest naar op zoek zijn is een persoon met een geluidinstallatie, waarop voor de diverse optredens microfoons kunnen worden aangesloten. Het kan ook een diskjockey zijn uit de regio, die tussendoor muziek kan draaien. Vast bedankt voor jullie reactie.