Miss Happy Dog heeft ervaring opgedaan in de HEL VAN DE PIN.

De twee missen die tijdens de TechnoGroup Profwielerronde van Etten-Leur de kussen uit gaan delen aan de winnaars van de diverse onderdelen zullen ook dit jaar op die dag door het leven gaan als Miss Happy Dog, een sponsor uit Wouwse Plantage.

Eén van die twee, Marjella van Meer, komt ook uit Wouwse Plantage en doet al vanaf haar 8e mee aan de zogenaamde Hel van de Pin. Ze heeft daar al vele ere plaatsen behaald en werd het vorige jaar zelfs 3e in de categorie 18 plus voor dames.

Direct na die wedstrijd ging ze snel douchen want daarna diende zij haar rol als ronde miss weer op te pakken.

Daarmee heeft de Profronde in Etten-Leur dus een ervaren ronde miss in haar midden.

“Ik volg het wielrennen en dat wordt ook wel een beetje gestimuleerd door mijn vader, die helemaal gek van wielrennen is “aldus Marjella. Naast de wedstrijden aan de hel van de Pin doet vader Christ van Meer ook bijvoorbeeld mee aan het Nederlands Kampioenschap tegen de wind in fietsen wat ieder jaar in Zeeland wordt georganiseerd. “Mijn vader zal misschien ook wel in Etten-Leur aan de start verschijnen bij het onderdeel prominentenrace namens Happy Dog” vervolgt Marjella.

Op de vraag wie ze het liefst zou willen ontmoeten en willen kussen op 19 augustus wordt spontaan Bauke Mollema geantwoord. Geconfronteerd met namen van wat womanizers als Tom Dumoulin, Kjeld Nuis, Peter Sagan, Vincenzo Nibali, beseft Marjella zich dat ze iets te snel heeft gereageerd.

“Ja dat zijn natuurlijk de echte stukken, welke vrouw wil die niet kussen? maar komen die ook naar Etten-Leur?” Tom en Kjeld zijn zeker, voor de rest is het afwachten.

Haar collega miss Happy Dog is Carlijn de Backer uit Roosendaal. Het wordt voor Carlijn de eerste keer als ronde miss bij een wielerronde laat Carlijn vanuit haar vakantieadres in Spanje weten.

“Toen ik door mijn vriendin Marjella werd gevraagd hoefde ik echt niet lang na te denken “aldus de eerste jaar studente geneeskunde in Antwerpen.

Arian Tak, directeur van Happy Dog is nu 5 jaar sponsor van de Profronde in Etten-Leur. “Via Kees Maas ben ik geïnteresseerd geraakt voor de Ronde in Etten-Leur en ik voel dat ik een lid van de familie ben geworden. Alles is uitstekend georganiseerd, er is voor alle sponsors tijd en aandacht en er zitten fijne en normale mensen in de organisatie. Bovendien doe ik ook zaken met De Korenmolen, dus ik heb ook zakelijke lijntjes in Etten-Leur “aldus Tak.

De beide missen Happy Dog kunt u op 19 augustus in actie zien en bewonderen vanaf ongeveer 10.30 uur.