Dit jaar gaat de “Stichting Topwielersport Etten-Leur”, de organisator van de TechnoGroup profronde op 19 augustus aanstaande, het weer grootser aanpakken. De laatste jaren is de profronde van Etten-Leur uitgeroepen tot het grootste é ndaagse wielercriterium van Nederland en ook in 2018 zullen weer de grote namen uit de wielersport aan de start staan. De contractbesprekingen moeten nog pas beginnen en nu al hebben we Tom Dumoulin en olympisch kampioen schaatsen Kjeld Nuis vastgelegd. Ook zijn er drie wereldkampioenen voor het nieuwe onderdeel sprint gecontracteerd.

Er komt een nieuw parcours, waarbij dwars door het winkelcentrum zal worden gereden. Voor de sponsoren komt er een VIP dorp in het Oderkerkpark en tegenover dit VIP-dorp komt op het parkeerterrein van theater “De Nieuwe Nobelaer” een wielerplein. Op dit plein zullen diverse bedrijven en organisaties acte de préseance geven. Verder zul je er oude ploegleider wagens, de antieke dubbeldekker van club Diana e.d. vinden.

In het midden van het plein komt een groot terras, waar je iets zult kunnen drinken en eten. Het plein krijgt de naam “Intowood terras” en de drankjes en hapjes zullen verzorgd worden door Jan Vermunt Party Service.
Op dit plein gaan we talent een kans geven een optreden te verzorgen. Er hebben zich al spontaan drie zeer talentvolle zangeressen aangemeld Carola Wijtmans, Kirsten Jochems en Laura Prins.
Zij zijn leerlingen van Cécile Creusen, zangpedagoge en concertzangeres uit Etten-Leur. De drie dames gaan twee blokken proberen in te vullen, namelijk van 13.00 tot 13.45 uur en van 15.00 tot 15.45 uur. Zij zingen van ballads, via uptempo nummers, jazz tot pop. Wat wij nu nog zoeken is talent van jong tot oud op het gebied van zang, koor, dj, instrumentaal, dans of andere vormen van entertainment?
Wij zoeken verder ook nog iemand, die een muziekinstallatie heeft met microfoons, een versterker e.d. Iedereen kan zich melden bij mij danielvdhooven@outlook.com of telefoon 06 83454748.