Voor alle sponsoren en potentiële sponsoren organiseert het bestuur van de Profwielerronde Etten-Leur op 6 juni 2018 een netwerkbijeenkomst.

De profronde van Etten-Leur is inmiddels met uw steun uitgegroeid tot het beste criterium van Nederland. Tijdens deze bijeenkomst brengen wij u o.a. op de hoogte van onze plannen voor de 12e editie, welke plaatsvindt op zondag 19 augustus 2018. Tevens geven wij u een kijkje achter de schermen en zal onze voorzitter Ronnie Buiks u vertellen wat er komt kijken bij het organiseren van dit mooie evenement.

Om het hoge niveau vast te houden, hebben wij veel sponsoren nodig. Wij zijn dan ook erg blij met uw steun. Wij kunnen natuurlijk nog meer steun gebruiken. Wij stellen het daarom bijzonder op prijs als u uit uw eigen netwerk één of twee relaties (niet zijnde een sponsor van ons criterium) naar deze bijeenkomst mee brengt om kennis te laten maken met ons mooie evenement.

Op deze avond stellen wij graag ongeveer 5 sponsoren in de gelegenheid om zich via een korte pitch of middels een interview voor te stellen aan de aanwezigen.

Het programma op woensdag 6 juni ziet er als volgt uit:

19.30 uur: Ontvangst met koffie
20.00 uur: Opening en presentatie van onze nieuwe sponsorbrochure
20.10 uur: Presentatie of gesprek door óf met enkele sponsoren
20.30 uur : Voorzitter Ronnie Buiks: een kijkje achter de schermen van onze profronde
20.45 uur: Presentatie of interview van of met een oud-wielrenner
21.15 uur: Presentatie of gesprek door óf met enkele sponsoren
21.45 uur: Afsluiting en informele borrel
22.30 uur: Einde bijeenkomst

Deze bijeenkomst vindt plaats in Het Turfschip, Schipperstraat 2 te Etten-Leur.

Graag ontvangen wij uw aanmelding (incl. aantal personen én of u van ons aanbod gebruikt wilt maken uw bedrijf  aan de aanwezigen nader voor te stellen. Dit kan, indien gewenst, ook met een stand of een reclame-uiting.) per uiterlijk 2 juni aanstaande. Dit kunt u doen door een email te sturen aan info@wielertopsportetten-leur.nl Het Turfschip stelt u in de gelegenheid om voorafgaand aan de netwerkbijeenkomst, tegen betaling van € 25,50, te genieten van een 4-gangen “netwerk” diner. Wilt u hiervan gebruik maken, dan dient u dit bij uw aanmelding te vermelden!

Voor vragen en/of opmerkingen over de netwerkbijeenkomst kunt u ons bereiken via info@wielertopsportetten-leur.nl

Wij hopen op uw aanwezigheid!

Met vriendelijke groet,

Namens Stichting Wielertopsport Etten-Leur,

Ronnie Buiks
Voorzitter