Beste Sponsoren,

Het is één dag na de Profronde van Etten-Leur en wij zijn nog nauwelijks bekomen van alle emoties.

Wat een topdag hebben we met elkaar beleefd, wat een sfeer, wat een mooie wedstrijden en wat een renners hebben we aan de start gehad !

In één woord geweldig, op die paar toppers in de Binck Bank Tour na, was het beste van het beste toch wel in Etten-Leur aanwezig.

We hebben erg veel publiciteit gehad, lees de kranten er maar op na, niet alleen in BN/DeStem, maar we hebben ook aandacht in landelijke gerenommeerde kranten, zoals de Volkskrant en Trouw gekregen. Ook waren we te zien in het sportgedeelte van het journaal van de VRT (Vlaamse Radio en Televisieomroep) en natuurlijk ook in een uitzending van Omroep Brabant.

Dit alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder de geweldige steun van onze sponsoren, u dus!

Wij danken u daarom allemaal voor het verkregen vertrouwen en de vele, vele bijdragen, of dat nu financieel is geweest of in natura.

Mede door al uw bijdragen hebben we dit mogelijk kunnen maken en kunnen we allemaal terugkijken op een onvergetelijke dag.

Onze dank aan u is werkelijk onbeschrijfelijk.

We gaan nu eerst opruimen, dan genieten en over een paar maanden weer aan editie 12 van de Profronde werken.

Ook bij de volgende editie hopen wij weer op uw steun te mogen rekenen en wie weet wat er dan weer allemaal voor moois uitkomt.

Nogmaals dank voor alles!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Profwielerronde Etten-Leur