Rabobank Dikke Banden Race

Schrijf je nu in voor de dikke banden races 2017!

Zou jij je op 13 augustus 2017 ook een keer als een echte wielrenner of wielrenster aan een wedstrijd mee willen doen in Etten-Leur? Wil jij je een keer een prof als Bauke Mollema of Marianne Vos voelen? Dan is dit je kans! Elk jaar op dezelfde dag dat de beroepsrenners en de dames hun wedstrijd rijden is er ook een wedstrijd voor kinderen op hetzelfde parcours. Een wedstrijd waar jij ook aan mee kunt doen!

gratis deelname

Je doet dat op je eigen gewone fiets. Een racefiets mag niet. Die heeft geen dikke banden en we willen iedereen een beetje dezelfde kans geven. Je mag ook nog geen echte wielrenner zijn (een renner met een licentie bij de KNWU). Je moet verplicht een helm op. Als je zelf geen helm hebt kun je die lenen van ons. Het parcours waar je op rijdt is helemaal verkeersvrij en beveiligd. Deelname is gratis!

We rijden in 3 groepen of categorie├źn:

categorie 1 meisjes en jongens geboren in 2009 en 2010
categorie 2 meisjes en jongens geboren in 2007 en 2008
categorie 3 meisjes en jongens geboren in 2005 en 2006

inschrijven en rugnummers afhalen

Zondag 13 augustus kun je je rugnummer afhalen en je helm (als je die zelf niet hebt krijg je er gratis een te leen) bij restaurant De Goesting op het Raadhuisplein om 10:30. Hier is ook de start van de Dikke Banden Races.

Zeker zijn van een startnummer? Schrijf je nu al in via deze website!