Toch nog twee truien extra !

De Europese Kampioenen Mandy van den Berg en Vanity Lewerissa zullen zondag a.s. ook aanwezig zijn bij de 11e Profwielerronde van Etten-Leur.
Het publiek in Etten-Leur wordt op die manier ook in de gelegenheid gesteld twee Oranje Leeuwinnen te huldigen voor hun fantastische prestatie tijdens het afgelopen Europees Kampioenschap voor Dames.

Mandy van den Berg momenteel spelend voor het Engelse Reading maakte op 15 december 2010  haar debuut in het Nederlands elftal in een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Mexico.
Bij het wereldkampioenschap voetbal 2015 was Van den Berg bij alle vier wedstrijden basisspeler. Zij bleef ook na het WK een vaste rol in het nationaal elftal spelen. Aan het Europees kampioenschap voetbal 2017 in eigen land begon Van den Berg als aanvoerder; na twee groepswedstrijden werd zij echter in het basiselftal vervangen door Stefanie van der Gragt, waarop Sherida Spitse de aanvoerdersband overnam. Mandy van den Berg heeft inmiddels 90 interlands op haar naam staan.

Vanity Lewerissa speelde vijf seizoenen. voor Standard Luik en met deze Belgische club werd ze vijfmaal landskampioen. In de zomer van 2015 vertrok Lewerissa naar PSV/FC Eindhoven.
Op 6 maart 2015 debuteerde Lewerissa in het Nederlands elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Finland . In de rest van 2015 speelde Lewerissa nog vijf interlands; ze behoorde tot de selectie van Nederland voor het wereldkampioenschap voetbal 2015 in Canada, maar kwam in alle vier gespeelde wedstrijden niet in actie. In heel 2016 werd vervolgens geen beroep gedaan op Lewerissa, mede door een blessure die ze in december 2015 opliep. De nieuwe bondscoach Sarina Wiegman riep haar begin 2017 na meer dan een jaar afwezigheid weer op voor het Nederlands elftal. Wiegman nam Lewerissa in juni 2017 op in de selectie voor het Europees kampioenschap in eigen land. Tijdens de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen België viel ze in de 2e helft in voor Viviane Miedema.

Bedrijven kunnen een Meet&Greet aanvragen met deze toppers, u kunt contact opnemen met Peter Tunnisen via info@wielertopsportetten-leur.nl