De euforie dendert nog voort in Nederland nadat het dameselftal de EK titel op grandioze wijze had binnen gehaald. Het was net als “heel Holland bakt” een ware metamorfose van het vrouwen voetbal waarbij zelf de meest kritische journalisten hun mening bij moesten stellen. De stadions zaten (goed) vol en menig voetballiefhebber stak zijn./haar waardering niet onder stoelen of banken. Het werd een ware zegetocht voor het elftal die uiteindelijk werd opgefleurd met de titel, nooit verwacht, maar toch gekomen/gelukt.

Welnu een tweetal dames van dit succesvolle team komen naar Etten-Leur, waar bedrijven/sponsoren een meet and greet kunnen aanvragen. Verder zal speaker Kees Maas met hen in gesprek gaan op het parkoers zodat iedereen mee kan genieten. Toejuichen dan is uiteraard toegestaan, applaus eveneens, ze verdienen dat zonder meer.

We begroeten Vanity Lewerissa en Mandy van den Berg.

Vanity( pracht naam overigens) is speelster bij PSV Eindhoven en begon met voetballen (prof niveau) bij VVV. Ze verbleef enkele jaren bij onze Zuiderburen (Standard Luik) en nu dus op de groende grasmat in de Philips stad. Ze is een aanvalster pur sang.

Mandy van den Berg is een speelster die zich vooral in de verdedigende rol thuis voelt. Haar grote voorbeeld is Dirk Kuijt, die ook altijd het voortouw nam en nooit opgaf. De volle honderd procent inzet dus, nooit opgeven, altijd doorgaan (NOAD noemen ze dat bij NAC Breda). Ze was aanvoerster van het NL team en hoopt dat in de toekomst wederom te kunnen worden. Ze beleefde het EK met veel plezier, zelfs al zat ze enige tijd op de reservebank, het kon haar niet deren. Eigenlijk een vrouw van staal, zo zou je haar kunnen betitelen.

Bedrijven kunnen een Meet&Greet aanvragen met deze toppers, u kunt contact opnemen met Peter Tunnisen via info@wielertopsportetten-leur.nl

geschreven door Hans Meesters